}

  • Post

    40
  • Following

    2K
  • Followers

    9K

Selfieus © 2019 All rights reserved.      

Story

{Als je maar genoeg betaalt, mag je in Zuid-Afrika een beschermd dier doden, en de trofee mee naar huis nemen. Voorstanders van de trofeejacht vinden dat deze bijdraagt aan het behoud van de natuur en de wildlife in Zuid-Afrika. @emmawortelboer nam een kijkje bij deze miljoenenindustrie in Trippers. Kijk de aflevering terug via de link in onze bio. 
#trippers #zuidafrika #trophyhunt #trofeejacht != null ? Als je maar genoeg betaalt, mag je in Zuid-Afrika een beschermd dier doden, en de trofee mee naar huis nemen. Voorstanders van de trofeejacht vinden dat deze bijdraagt aan het behoud van de natuur en de wildlife in Zuid-Afrika. @emmawortelboer nam een kijkje bij deze miljoenenindustrie in Trippers. Kijk de aflevering terug via de link in onze bio. 
#trippers #zuidafrika #trophyhunt #trofeejacht : TRIPPERS | ☰ BNNVARA}

Als je maar genoeg betaalt, mag je in Zuid-Afrika een beschermd dier doden, en de trofee mee naar huis nemen. Voorstanders van de trofeejacht vinden dat deze bijdraagt aan het behoud van de natuur en de wildlife in Zuid-Afrika. @emmawortelboer nam een kijkje bij deze miljoenenindustrie in Trippers. Kijk de aflevering terug via de link in onze bio. #trippers #zuidafrika #trophyhunt #trofeejacht

{In Zuid-Afrika ging @mauricelede met een bewapende anti-stroopeenheid mee op missie om de wilde dieren te beschermen tegen stropers. Maar hij sprak ook met zo’n stroper om te ontdekken wat zijn beweegredenen zijn. 
Kijk de hele aflevering van Trippers terug via de link in onze bio. 
#trippers #stroperij #poaching #zuidafrika != null ? In Zuid-Afrika ging @mauricelede met een bewapende anti-stroopeenheid mee op missie om de wilde dieren te beschermen tegen stropers. Maar hij sprak ook met zo’n stroper om te ontdekken wat zijn beweegredenen zijn. 
Kijk de hele aflevering van Trippers terug via de link in onze bio. 
#trippers #stroperij #poaching #zuidafrika : TRIPPERS | ☰ BNNVARA}

In Zuid-Afrika ging @mauricelede met een bewapende anti-stroopeenheid mee op missie om de wilde dieren te beschermen tegen stropers. Maar hij sprak ook met zo’n stroper om te ontdekken wat zijn beweegredenen zijn. Kijk de hele aflevering van Trippers terug via de link in onze bio. #trippers #stroperij #poaching #zuidafrika

{@emmawortelboer dook in Zuid-Afrika in de wereld van trophy hunting. Daar zag ze hoe trofeejager Gustav de sabelantilope van zijn lijstje kon schrappen.
Kijk de hele aflevering terug via de link in onze bio. #trippers #trofeejacht #zuidafrika != null ? @emmawortelboer dook in Zuid-Afrika in de wereld van trophy hunting. Daar zag ze hoe trofeejager Gustav de sabelantilope van zijn lijstje kon schrappen.
Kijk de hele aflevering terug via de link in onze bio. #trippers #trofeejacht #zuidafrika : TRIPPERS | ☰ BNNVARA}

@emmawortelboer dook in Zuid-Afrika in de wereld van trophy hunting. Daar zag ze hoe trofeejager Gustav de sabelantilope van zijn lijstje kon schrappen. Kijk de hele aflevering terug via de link in onze bio. #trippers #trofeejacht #zuidafrika

{Zonder hun hoorn zijn neushoorns geen doelwit meer voor stropers. In Zuid-Afrika zag @mauricelede de controversiële manier waarop John Hume de neushoorn probeert te redden.⠀
⠀
Kijk de hele aflevering terug via de link in onze bio.⠀
⠀
#wildlife #poaching #rhino #southafrica != null ? Zonder hun hoorn zijn neushoorns geen doelwit meer voor stropers. In Zuid-Afrika zag @mauricelede de controversiële manier waarop John Hume de neushoorn probeert te redden.⠀
⠀
Kijk de hele aflevering terug via de link in onze bio.⠀
⠀
#wildlife #poaching #rhino #southafrica : TRIPPERS | ☰ BNNVARA}

Zonder hun hoorn zijn neushoorns geen doelwit meer voor stropers. In Zuid-Afrika zag @mauricelede de controversiële manier waarop John Hume de neushoorn probeert te redden.⠀ ⠀ Kijk de hele aflevering terug via de link in onze bio.⠀ ⠀ #wildlife #poaching #rhino #southafrica

{Vanavond in Trippers:
@emmawortelboer ontmoet Michael. Hij organiseert met zijn bedrijf compleet verzorgde trofeejachten. Ook gaat ze mee op jacht met Gustav. Hij is al jaren trofeejager en wil nu de sabelantilope van zijn bucketlist afstrepen. 
Trippers, elke woensdag om 22:00 op NPO 3.

#trippers #trofeejacht #zuidafrika != null ? Vanavond in Trippers:
@emmawortelboer ontmoet Michael. Hij organiseert met zijn bedrijf compleet verzorgde trofeejachten. Ook gaat ze mee op jacht met Gustav. Hij is al jaren trofeejager en wil nu de sabelantilope van zijn bucketlist afstrepen. 
Trippers, elke woensdag om 22:00 op NPO 3.

#trippers #trofeejacht #zuidafrika : TRIPPERS | ☰ BNNVARA}

Vanavond in Trippers: @emmawortelboer ontmoet Michael. Hij organiseert met zijn bedrijf compleet verzorgde trofeejachten. Ook gaat ze mee op jacht met Gustav. Hij is al jaren trofeejager en wil nu de sabelantilope van zijn bucketlist afstrepen. Trippers, elke woensdag om 22:00 op NPO 3. #trippers #trofeejacht #zuidafrika

{@mauricelede heeft hier ruim 100.000 euro in zijn handen. De hoorn van een neushoorn is op de zwarte markt meer waard dan cocaïne of goud. Maurice dook voor Trippers in de wereld van stroperij in Zuid-Afrika. Woensdag, 22.00 op NPO 3. 
#trippers #zuidafrika #stroperij #poaching != null ? @mauricelede heeft hier ruim 100.000 euro in zijn handen. De hoorn van een neushoorn is op de zwarte markt meer waard dan cocaïne of goud. Maurice dook voor Trippers in de wereld van stroperij in Zuid-Afrika. Woensdag, 22.00 op NPO 3. 
#trippers #zuidafrika #stroperij #poaching : TRIPPERS | ☰ BNNVARA}

@mauricelede heeft hier ruim 100.000 euro in zijn handen. De hoorn van een neushoorn is op de zwarte markt meer waard dan cocaïne of goud. Maurice dook voor Trippers in de wereld van stroperij in Zuid-Afrika. Woensdag, 22.00 op NPO 3. #trippers #zuidafrika #stroperij #poaching

{In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Trippers zie je hoe white supremacy en black power recht tegenover elkaar staan in de Verenigde Staten. Terugkijken? Klik op de link in onze bio! != null ? In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Trippers zie je hoe white supremacy en black power recht tegenover elkaar staan in de Verenigde Staten. Terugkijken? Klik op de link in onze bio! : TRIPPERS | ☰ BNNVARA}

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Trippers zie je hoe white supremacy en black power recht tegenover elkaar staan in de Verenigde Staten. Terugkijken? Klik op de link in onze bio!

{@evacleven loopt met de New Black Panther Party Mee in een demonstratie tegen de KKK.
Kijk de hele aflevering van Trippers terug via de link in onze bio. != null ? @evacleven loopt met de New Black Panther Party Mee in een demonstratie tegen de KKK.
Kijk de hele aflevering van Trippers terug via de link in onze bio. : TRIPPERS | ☰ BNNVARA}

@evacleven loopt met de New Black Panther Party Mee in een demonstratie tegen de KKK. Kijk de hele aflevering van Trippers terug via de link in onze bio.

{In de Amerikaanse staat Indiana zag @debroervanroos met eigen ogen hoe het eraan toegaat bij een bijeenkomst van de Ku Klux Klan.
Kijk de hele aflevering van Trippers terug via de link in onze bio.
⁣
#kukluxklan #racism #whitesupremacy != null ? In de Amerikaanse staat Indiana zag @debroervanroos met eigen ogen hoe het eraan toegaat bij een bijeenkomst van de Ku Klux Klan.
Kijk de hele aflevering van Trippers terug via de link in onze bio.
⁣
#kukluxklan #racism #whitesupremacy : TRIPPERS | ☰ BNNVARA}

In de Amerikaanse staat Indiana zag @debroervanroos met eigen ogen hoe het eraan toegaat bij een bijeenkomst van de Ku Klux Klan. Kijk de hele aflevering van Trippers terug via de link in onze bio. ⁣ #kukluxklan #racism #whitesupremacy

{@evacleven loopt met de black power-beweging New Black Panther Party mee in een demonstratie tegen de Ku Klux Klan. Ook ontmoet ze Brie en Trey Hope. Zij vertellen hoe hun zwarte huidskleur hun leven al van jongs af aan beïnvloedt.
Kijk de hele aflevering van Trippers terug via de link in onze bio. 
#trippers #newblackpantherparty #blacklivesmatter != null ? @evacleven loopt met de black power-beweging New Black Panther Party mee in een demonstratie tegen de Ku Klux Klan. Ook ontmoet ze Brie en Trey Hope. Zij vertellen hoe hun zwarte huidskleur hun leven al van jongs af aan beïnvloedt.
Kijk de hele aflevering van Trippers terug via de link in onze bio. 
#trippers #newblackpantherparty #blacklivesmatter : TRIPPERS | ☰ BNNVARA}

@evacleven loopt met de black power-beweging New Black Panther Party mee in een demonstratie tegen de Ku Klux Klan. Ook ontmoet ze Brie en Trey Hope. Zij vertellen hoe hun zwarte huidskleur hun leven al van jongs af aan beïnvloedt. Kijk de hele aflevering van Trippers terug via de link in onze bio. #trippers #newblackpantherparty #blacklivesmatter

{In de Verenigde Staten ontmoette @debroervanroos ex-white supremist Michael, die zijn ultrarechtse tatoeages laat verwijderen omdat hij niet langer kan leven met zijn denkbeelden van vroeger. Maar hij gaat ook naar een bijeenkomst van de Ku Klux Klan, waar racistische ideologieën nog volop in leven zijn.
Kijk de hele aflevering van Trippers terug via de link in onze bio.
⁣
#kukluxklan #racism #whitesupremacy #trippers != null ? In de Verenigde Staten ontmoette @debroervanroos ex-white supremist Michael, die zijn ultrarechtse tatoeages laat verwijderen omdat hij niet langer kan leven met zijn denkbeelden van vroeger. Maar hij gaat ook naar een bijeenkomst van de Ku Klux Klan, waar racistische ideologieën nog volop in leven zijn.
Kijk de hele aflevering van Trippers terug via de link in onze bio.
⁣
#kukluxklan #racism #whitesupremacy #trippers : TRIPPERS | ☰ BNNVARA}

In de Verenigde Staten ontmoette @debroervanroos ex-white supremist Michael, die zijn ultrarechtse tatoeages laat verwijderen omdat hij niet langer kan leven met zijn denkbeelden van vroeger. Maar hij gaat ook naar een bijeenkomst van de Ku Klux Klan, waar racistische ideologieën nog volop in leven zijn. Kijk de hele aflevering van Trippers terug via de link in onze bio. ⁣ #kukluxklan #racism #whitesupremacy #trippers

{Vanavond in Trippers: @debroervanroos en @evacleven zijn in de VS om te kijken hoe white supremacy en black power recht tegenover elkaar staan.
22:00・BNNVARA・NPO 3⁣
⁣
#blackpower #whitesupremacy #documentary != null ? Vanavond in Trippers: @debroervanroos en @evacleven zijn in de VS om te kijken hoe white supremacy en black power recht tegenover elkaar staan.
22:00・BNNVARA・NPO 3⁣
⁣
#blackpower #whitesupremacy #documentary : TRIPPERS | ☰ BNNVARA}

Vanavond in Trippers: @debroervanroos en @evacleven zijn in de VS om te kijken hoe white supremacy en black power recht tegenover elkaar staan. 22:00・BNNVARA・NPO 3⁣ ⁣ #blackpower #whitesupremacy #documentary

{Het nieuwe seizoen van Trippers neemt onder meer een kijkje in de gangcultuur van El Salvador. ⁣
Elke woensdag・22:00・BNNVARA・NPO 3⁣
⁣
#gang #gangculture #elsalvador != null ? Het nieuwe seizoen van Trippers neemt onder meer een kijkje in de gangcultuur van El Salvador. ⁣
Elke woensdag・22:00・BNNVARA・NPO 3⁣
⁣
#gang #gangculture #elsalvador : TRIPPERS | ☰ BNNVARA}

Het nieuwe seizoen van Trippers neemt onder meer een kijkje in de gangcultuur van El Salvador. ⁣ Elke woensdag・22:00・BNNVARA・NPO 3⁣ ⁣ #gang #gangculture #elsalvador

{In het nieuwe seizoen van Trippers zie je onder meer een bijeenkomst van de Ku Klux Klan.
Elke woensdag・22:00・BNNVARA・NPO 3⁣
⁣
#kukluxklan #racism #whitesupremacy != null ? In het nieuwe seizoen van Trippers zie je onder meer een bijeenkomst van de Ku Klux Klan.
Elke woensdag・22:00・BNNVARA・NPO 3⁣
⁣
#kukluxklan #racism #whitesupremacy : TRIPPERS | ☰ BNNVARA}

In het nieuwe seizoen van Trippers zie je onder meer een bijeenkomst van de Ku Klux Klan. Elke woensdag・22:00・BNNVARA・NPO 3⁣ ⁣ #kukluxklan #racism #whitesupremacy

{Trippers duikt in de wereld van K-Beauty en K-pop, maar ook de alternatieve vormen van schoonheid in Zuid-Korea. ⁣
Nieuw seizoen Trippers🔹9 oktober 22:00 NPO 3⁣
⁣
#kbeauty #kpop #koreatattoo⁣ != null ? Trippers duikt in de wereld van K-Beauty en K-pop, maar ook de alternatieve vormen van schoonheid in Zuid-Korea. ⁣
Nieuw seizoen Trippers🔹9 oktober 22:00 NPO 3⁣
⁣
#kbeauty #kpop #koreatattoo⁣ : TRIPPERS | ☰ BNNVARA}

Trippers duikt in de wereld van K-Beauty en K-pop, maar ook de alternatieve vormen van schoonheid in Zuid-Korea. ⁣ Nieuw seizoen Trippers🔹9 oktober 22:00 NPO 3⁣ ⁣ #kbeauty #kpop #koreatattoo⁣

{Nieuw seizoen Trippers🔹9 oktober 22:00 NPO 3 != null ? Nieuw seizoen Trippers🔹9 oktober 22:00 NPO 3 : TRIPPERS | ☰ BNNVARA}

Nieuw seizoen Trippers🔹9 oktober 22:00 NPO 3

{Het beeld dat wij in films en series zien van Amerikaanse politieagenten is niet helemaal zoals het er in de werkelijkheid aan toe gaat. Geen dure auto’s, lekkere wijven en criminelen met een spectaculaire sprong overmeesteren en in de boeien slaan. 
De werkelijkheid is een stuk minder glamorous en levensgevaarlijk. Agenten in de VS maken 700 keer meer kans om het einde van de dag niet te halen dan hun Nederlandse collega’s. Daar bovenop kampt de Amerikaanse politie met een imagoprobleem. 
In bepaalde delen van het land heerst een sterk anti-politiesentiment. Incidenten waarbij burgers zijn doodgeschoten door politieagenten versterken dit gevoel. Alton Sterling, Ezell Ford en Tamir Rice; zomaar een paar voorbeelden van jonge mensen die zijn neergeschoten door de politie, waarna erg veel commotie is ontstaan. Men denkt dat de politie in veel gevallen te snel en te extreem handelt. 🎬TRIPPERS: US POLICE 👉🏽 NPO3.NL🌍 != null ? Het beeld dat wij in films en series zien van Amerikaanse politieagenten is niet helemaal zoals het er in de werkelijkheid aan toe gaat. Geen dure auto’s, lekkere wijven en criminelen met een spectaculaire sprong overmeesteren en in de boeien slaan. 
De werkelijkheid is een stuk minder glamorous en levensgevaarlijk. Agenten in de VS maken 700 keer meer kans om het einde van de dag niet te halen dan hun Nederlandse collega’s. Daar bovenop kampt de Amerikaanse politie met een imagoprobleem. 
In bepaalde delen van het land heerst een sterk anti-politiesentiment. Incidenten waarbij burgers zijn doodgeschoten door politieagenten versterken dit gevoel. Alton Sterling, Ezell Ford en Tamir Rice; zomaar een paar voorbeelden van jonge mensen die zijn neergeschoten door de politie, waarna erg veel commotie is ontstaan. Men denkt dat de politie in veel gevallen te snel en te extreem handelt. 🎬TRIPPERS: US POLICE 👉🏽 NPO3.NL🌍 : TRIPPERS | ☰ BNNVARA}

Het beeld dat wij in films en series zien van Amerikaanse politieagenten is niet helemaal zoals het er in de werkelijkheid aan toe gaat. Geen dure auto’s, lekkere wijven en criminelen met een spectaculaire sprong overmeesteren en in de boeien slaan. De werkelijkheid is een stuk minder glamorous en levensgevaarlijk. Agenten in de VS maken 700 keer meer kans om het einde van de dag niet te halen dan hun Nederlandse collega’s. Daar bovenop kampt de Amerikaanse politie met een imagoprobleem. In bepaalde delen van het land heerst een sterk anti-politiesentiment. Incidenten waarbij burgers zijn doodgeschoten door politieagenten versterken dit gevoel. Alton Sterling, Ezell Ford en Tamir Rice; zomaar een paar voorbeelden van jonge mensen die zijn neergeschoten door de politie, waarna erg veel commotie is ontstaan. Men denkt dat de politie in veel gevallen te snel en te extreem handelt. 🎬TRIPPERS: US POLICE 👉🏽 NPO3.NL🌍

{Hoe is het om politieagent in Amerika te zijn? In films krijg je de indruk dat het een snoeiharde jongensdroom is. Maar in de media bekruipt je soms het gevoel dat het juist een helse job is. @mauricelede gaat op onderzoek uit en ziet met eigen ogen hoe politieteams op de weg en in de lucht de strijd aangaan met criminelen. Hij spreekt mensen die sterk twijfelen aan hun integerheid. En hij ziet hoe Amerikaanse agenten vanaf hun opleiding tot aan het graf dagelijks proberen de wet te handhaven in een wereld waar ze op zijn zachts gezegd niet altijd even geliefd zijn. 🎬TRIPPERS: US POLICE 👉🏽 NPO3.NL🌍 != null ? Hoe is het om politieagent in Amerika te zijn? In films krijg je de indruk dat het een snoeiharde jongensdroom is. Maar in de media bekruipt je soms het gevoel dat het juist een helse job is. @mauricelede gaat op onderzoek uit en ziet met eigen ogen hoe politieteams op de weg en in de lucht de strijd aangaan met criminelen. Hij spreekt mensen die sterk twijfelen aan hun integerheid. En hij ziet hoe Amerikaanse agenten vanaf hun opleiding tot aan het graf dagelijks proberen de wet te handhaven in een wereld waar ze op zijn zachts gezegd niet altijd even geliefd zijn. 🎬TRIPPERS: US POLICE 👉🏽 NPO3.NL🌍 : TRIPPERS | ☰ BNNVARA}

Hoe is het om politieagent in Amerika te zijn? In films krijg je de indruk dat het een snoeiharde jongensdroom is. Maar in de media bekruipt je soms het gevoel dat het juist een helse job is. @mauricelede gaat op onderzoek uit en ziet met eigen ogen hoe politieteams op de weg en in de lucht de strijd aangaan met criminelen. Hij spreekt mensen die sterk twijfelen aan hun integerheid. En hij ziet hoe Amerikaanse agenten vanaf hun opleiding tot aan het graf dagelijks proberen de wet te handhaven in een wereld waar ze op zijn zachts gezegd niet altijd even geliefd zijn. 🎬TRIPPERS: US POLICE 👉🏽 NPO3.NL🌍